7 dagen
07:00-01:00

Parking
Scheldeplein

Nieuws/ Pers

Om onze klanten zoveel mogelijk op de hoogte te houden, kunt u op deze pagina telkens het laatste nieuws van ons lezen. Wij willen u op deze manier van extra service voorzien.

Om onze klanten nog meer service te verlenen accepteren wij sinds kort ook elektronische betaalmiddelen. Dat betekent dat u vanaf heden bij ons kunt pinnen, chippen. Uiteraard kunt u bij ons ook nog steeds met contacten betalen.

Zoals u weet is men momenteel bezig met het aanleggen van de Noord-/ Zuidlijn in Amsterdam. Dit kan nogal eens leiden tot problemen omtrent de bereikbaarheid van bepaalde plekken in Amsterdam. Om u alvast op de hoogte te houden kunt op www.bereikbaar.amsterdam.nl een kijken nemen.

 

HISWA Amsterdam Boat Show 16 t/m 20 maart 2016

 Wilt u tijdens de Hiswa nou zeker zijn van een parkeerplaats bij ons dan kunt op onze site uw parkeerplaats alvast reserveren om uw dag aan de Hiswa goed te beginnen. Ga hiervoor naar reserveren op onze site en dan bent u zeker van uw parkeerplaats tijdens de Hiswa. Wij wensen u alvast een fijne dag. Het personeel van Parking Scheldeplein.

 

Negenmaandenbeurs 24 t/m 28 Februari 2016

Wilt u tijdens de Negenmaandenbeurs nou zeker zijn van een parkeerplaats bij ons dan kunt op onze site uw parkeerplaats alvast reserveren om uw dag aan de Negenmaandenbeurs goed te beginnen. Ga hiervoor naar reserveren op onze site en dan bent u zeker van uw parkeerplaats tijdens de Negenmaandenbeurs. Wij wensen u alvast een fijne dag. Het personeel van Parking Scheldeplein.

 

Huishoudbeurs 20 t/m 28 Februari 2016

Wilt u tijdens de Huishoudbeurs nou zeker zijn van een parkeerplaats bij ons dan kunt op onze site uw parkeerplaats alvast reserveren om uw dag aan de Huishoudbeurs goed te beginnen. Ga hiervoor naar reserveren op onze site en dan bent u zeker van uw parkeerplaats tijdens de Huishoudbeurs. Wij wensen u alvast een fijne dag. Het personeel van Parking Scheldeplein.

 

Bedrijfsauto-RAI 20 t/m 24 Oktober 2015

Tijdens de Bedrijfsauto-RAI van 20 t/m 24 Oktober 2015 zijn wij een samenwerking aangegaan met Mercedes- Benz Trucks Nederland B.V. D.m.v. een externe "Valet Parking Service" worden de auto's van de V.I.P. gasten van Mercedes-Benz Trucks bij ons geparkeerd en bewaakt. Dit zodat Mercedes-Benz Trucks gegarandeerd is van parkeerplaatsen voor hun V.I.P gasten.